www.chaletlestulipes.nl: Chalet 'Les Tulipes'

 Welkom
 Benedenverdieping
 Bovenverdieping
 Ligging en omgeving
 Route beschrijving
 Les Gets
 Links
 Contact

Informatie over Les Gets

Les Gets maakt deel uit van het bekende wintersportgebied Les Portes du Soleil. Het gebied beslaat Les Gets, Morzine en Avoriaz, dat tevens toegang naar Zwitserland biedt.

Het gebied is geschikt voor beginnende en geoefende skiers, alsmede voor snowboarders en langlaufers. Er zijn uitstekende skischolen en vele faciliteiten.

Het dorp heeft goede winkelmogelijkheden, veel restaurants, een kerk met een beroemd orgel en een actief plaatselijke VVV. Er is tevens een museum.

In de zomer is de 18 holes golfbaan open. Er is een bergmeertje om heerlijk te zwemmen en zonnebaden.
Er zijn vele bergwandel mogelijkheden en er zijn mountainbike routes.

Mountainbiken
Inmiddels is Les Gets uitgegroeid tot een gerenommeerd mountainbike centrum met vele afdaalmogelijkheden en uitstekende liftverbindingen in de zomerperiode. Zelfs het wereldkampioenschap is er georganiseerd. Ook voor wielrenners heel geschikt.
Het appartement op de begane grond is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een overdekte carport met afspoelmogelijkheid en een schuur voor de fietsen.

Website van Les Gets.foto's van Les Portes du Soleil

- beweeg met de muis over de kleine beeldjes -
 
 

Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign. Website bureau met persoonlijke en professionele aanpak. Oplossingen voor uw internet vraagstuk is ons dagelijks werk. www.lowlandmedia.nl